Laman ini bermatlamat menjadi satu pusat rujukan untuk senario politik di Malaysia dengan merujuk kepada 3 sumber yang berbeza iaitu sumber bebas(malaysiakini), sumber barisan nasional(Berita Harian), dan sumber pakatan rakyat(Harakah Daily). Diharap dengan merujuk kepada 3 sumber ini, dapat menjadikan laman ini satu laman pusat sumber politik malaysia yang adil dan saksama

MASUKKAN EMEL ANDA UNTUK MENGETAHUI BERITA POLITIK 3 SUMBER TERUS KE EMEL ANDA

Disediakan oleh Google FeedBurner & Laman Sumber Politik Malaysia Adil dan Saksama

MALAYSIAKINI (SUMBER BEBAS)

Berita Utama Malaysiakini

HARAKAH ONLINE (SUMBER PAKATAN RAKYAT)

Berita Utama HarakahDaily

BERITA HARIAN(SUMBER BARISAN NASIONAL)

Berita Terkini: Berita Harian Malaysia

PENAFIAN: PEMILIK LAMAN WEB SUMBER POLITIK MALAYSIA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEGALA KESAN BAIK DAN BURUK YANG BERLAKU HASIL MAKLUMAT DIPEROLEHI MELALUI LAMAN WEB INI. SEGALA MAKLUMAT ADALAH HAK MILIK MUTLAK DAN TANGGUNGJAWAB PEMILIK SUMBER ASAL

Monday, April 19, 2010

Sumber Bebas(Malaysiakini) preview: Hari ketiga: Program kempen di Hulu S'gor

erikut adalah jadual kempen pilihan raya kecil parlimen Hulu Selangor hari ini:

11.30 pagi: Calon Bebas VS Chandran mengadakan sidang akhbar di Kuala Kubu Baru. Beliau dijangka menarik diri daripada bertanding dalam pilihan raya kecil parlimen Hulu Selangor.

11.50 pagi: Ketua Angkatan Muda Keadilan, Shamsul Iskandar Akin buat laporan mengenai salahlaku pilihan raya kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), termasuk mengenai kain rentang yang didakwa berunsur fitnah serta gambar yang diubahsuai menunjukkan Datuk Zaid Ibrahim minum alkohol.

1.15 thr: Calon Bebas VS Chandran memproses dokumen untuk menarik diri daripada bertanding dalam pilihan raya kecil parlimen Hulu Selangor.

2.00 thr: Timbalan menteri perdagangan dalam negeri, koperasi dan pengguna, Datuk Tan Lion Hoe menghadiri majlis memberi bantuan kepada masyarakat Orang Asli di Desa Anggerik, Serendah.

untuk berita lanjut, sila klik disini

0 comments: